2024 február 22.
lakásbiztosítás, márciusi kampány, otthon, otthonbiztosítás

Ha a sok információ között elveszve kicsit bizonytalannak érzi magát, hogy hogyan is álljon neki, akkor sincs semmi gond, érkezünk a segítséggel: lépésről lépésre összefoglaltuk a teendőket, hogy valóban ki tudja használni a márciusi lakásbiztosítási kampány előnyeit.

2023 december 07.
lakásbiztosítás, lakás, ház, otthon

Ingatlanok esetében olykor sok szereplős a képlet: lehet több tulajdonos, bérlő, haszonélvező… Kinek kell ilyenkor megkötnie a lakásbiztosítást? És ki fogja megkapni a kártérítést kár esetén? Ebben a cikkünkben ezeken a kérdéseken megyünk végig.

2023 november 28.
lakásbiztosítás, balesetbiztosítás

Sokan talán nem is tudnak róla, hogy egyéb biztosításaik is tartalmazhatnak balesetbiztosítási fedezetet. Pedig számos lakásbiztosítási csomag is tartalmaz balesetbiztosítási elemeket.

2023 június 29.
lakásbiztosítás, otthon, hitel

Aki jelzáloghitelt vesz fel, az számíthat arra, hogy a hitelt nyújtó bank előírja hozzá a lakásbiztosítás megkötését a fedezetként szolgáló ingatlanra. Ezek a lakásbiztosítások azonban nem különböznek olyan sokban a többitől, mint azt sokan gondolhatják: mutatjuk, mit kell tudni róluk!

2023 május 15.
mfo, lakásbiztosítás, fogyasztóbarát, otthonbiztosítás

Az MFO lakásbiztosítások tartalmazzák a háztartásokat leggyakrabban érintő lakáskárokat, de a kiegészítő fedezetekkel könnyen személyre is szabhatók.

2023 április 27.
lakásbiztosítás, otthon, lakás

Ebben a cikkünkben azoknak igyekszünk segíteni, akiket még nem ért nagyobb káresemény az otthonukban, így nem kellett kárbejelentéssel és –rendezéssel foglalkozniuk: összefoglaljuk, hogyan zajlik a lakásbiztosítások esetében a kárügyintézés folyamata.

2023 február 23.
lakásbiztosítás, ingatlan, ingatlanbiztosítás, ingóság, ingóságbiztosítás

Aki kötött már lakásbiztosítást, az tudhatja, hogy a biztosítási összeg két elemből tevődik össze: az ingatlan- és az ingóság értékéből. Első ránézésre egyértelműnek tűnhet, hogy melyik kategóriába mi tartozik; de mint mindig, itt is adódnak speciális esetek.

2023 január 05.
lakásbiztosítás, garázs, melléképület

A garázsban, kerti tárolóban tartott értékek sem maradnak védtelenül, a lakásbiztosítás kiterjeszthető a melléképületekre is.

2023 január 02.
lakásbiztosítás, otthon, lakás

Ebben a cikkünkben a lakásbiztosítás-váltás előtt állóknak és a váltást fontolgatóknak foglaltuk össze azokat a tudnivalókat és tanácsokat, amikre érdemes figyelni az új biztosítás kiválasztása és megkötése előtt.

2022 szeptember 05.
lakásbiztosítás, felelősségbiztosítás

Lakásbiztosítása a legtöbb otthonnak van, aki pedig rendelkezik lakásbiztosítással, annak valószínűleg nem ismeretlen a felelősségbiztosítás fogalma sem, hiszen ezt például az oldalunkon köthető minden lakásbiztosítási csomag alapfedezete is tartalmazza.

Oldalak