Lakásbiztosítás gyorsan és könnyen!

Számolja ki lakásbiztosítását kalkulátorunk segítségével pár perc alatt!

Az otthon mindenki számára az egyik legnagyobb értéket képviseli.

Az otthon, az a hely ahova jó hazatérni, ahol biztonságban érezzük magunkat. Ez az érzés szinte pótolhatatlan, hosszú évek, akár egy élet munkájának eredménye. Komoly értéket képvisel számunkra lakásunk, családi házunk, nyaralónk, továbbá mindennapjaink használati eszközei, személyes és műszaki tárgyaink is. Adott esetben bosszantó tud lenni, vagy súlyos anyagi terheket róhat ránk egy betörés, egy váratlan lakástűz, vagy az utóbbi évekre jellemző szélsőséges időjárás változások okozta heves viharok.

Egy megfelelő lakásbiztosítás megkötésével egy-egy káreseményt követően az eredeti állapot helyreállítása felgyorsítható, biztosítható és további anyagi terhet már nem jelent a család számára. A lakásbiztosítások díja elenyésző ahhoz képest, amekkora biztonságot képes nyújtani számunkra.

Lakásbiztosítási kalkulátorunk segítségére lesz abban, hogy pontosan kiszámolja és összehasonlítsa a biztosítási ajánlatokat, a továbbiakban pedig szakértő segítséget kap tőlünk minden, biztosítását érintő kérdésben!

Lakásbiztosítás kalkulátor >>

A biztosítók lakásbiztosítási ajánlatainak összehasonlításával akár több tízezret is spórolhat! Számos lakásbiztosítás akár több tíz éve kötődött és az ingatlanban lévő új értékek nem kerültek fel a biztosítandó tételek listájára.

Vegye igénybe szakértőnk segítségét és dolgoztassa át lakásbiztosítását, hogy személyre szabottan, mindig, minden kockázatra fel legyen készülve!

Az online szerződéskötés nem jár pluszköltséggel, sőt egyes biztosítók esetében kedvezőbb díjat is jelent!

Néhány tipp, hogy itt kösse meg lakásbiztosítását!

  • Kényelmes és gyors ügyintézés
  • Számos online kedvezmény
  • Részletes lakásbiztosítás összehasonlítás
  • Itt összehasonlíthatja a biztosítókat
  • Pár perc alatt tízezreket spórolhat
  • Mindent elintézünk Ön helyett
  • Otthonából intézheti lakásbiztosítását